Arrangementer

Tilmelding til arrangementer.

Man kan altid tilmelde sig til arrangementer på enten tlf,mobi eller e-mail.
Hvis man vil tilmelde sig på e-mail kan adresserne findes på siden bestyrelse, som er her.
Eller på siden konsulenter, som er her.

Vigtig  information:

Da Corona situationen stadig giver forbehold, og retningslinier, der må følges. Må kredsens 3 temaklubber, aflyse og udsætte på ubestemt tid, den allerede planlagte sommertur, tirsdag d. 9. juni.I skrivende stund, kan vi ikke svare på , hvornår denne tur kan fuldføres.Et forsigtigt håb, måske til efteråret.  Følg med i kommende medlemsblade, på Kredsens hjemmeside.

Klubværterne, sender her alle medlemmer, samt aktivitetsmedlemmer med familie, hjælpere en varm hilsen, med håb om I alle har det godt, trods de mange forbehold og begrænsninger. Det er vores håb, samt ønske ingen rammes af Corona. Til sidst ønskes I alle, en dejlig sommer. Pas godt på jer selv og hinanden.
Vi ser frem til  til igen at kunne samles om kredsens temaklubber, samt øvrige aktiviteter.

Venlig hilsen fra.
Fredericia-Kolding Temaklub: Tove Mikkelsen og IngeMette Rasmussen.
Vejle Temaklub: Anne Lise Pedersen og jørgen Nielsen.
Horsens Temaklub: Anne Lise Pedersen.
V.H.
Bestyrelsen og kredskonsulenter.

OBS: Vejle og Horsens- hedensted  lydavis.

En hilsen til vore medlemmer bosidden i Vejle, Hedensted og Horsens Kommuner.
I Vejle har lydavisen studie helt for sig selv i Foreningernes Hus. Det har betydet, de har fået lov til at indtale og kopiere kort nødudgave hver mandag, med kun de samme 3 frivillige. Da alle lokaliteterne elelrs er total nedlukket på ubestemt tid.
I Horsens –Hedensted har vi slet ingen lydavis i disse uger. Da vores frivillige har fælles lokale med indlæsnings udstyr, sammen med personale hos: Kommunikation og teknologi i Horsens, hvor der også i disse uger er total nedlukket på ubestemt tid.
Tak for alles tålmodighed med savn af de ugentlige lydaviser. Jeg er bedt om fra de frivillige at sende alle en hilsen, med håb om de snart kan komme i gang igen.
V.H. DBS Konsulent Anne Lise Pedersen og bestyrelse.